Öregrund & Gräsö - Utekartan

Slitstark och vattentålig karta över Öregrundsområdet, där hela Gräsö skärgård ryms på en och samma sida. Från Örskär i norr, till Vässarö i söder. Dessutom ryms även Granfjärden och delar av Östhammarsfjärden. Denna karta kan med fördel  användas  under ett aktivt kartläsande i vått och torrt. Utekartan över Öregrund/Gräsö är nämligen tillverkad i det mycket hållbara materialet Tyvek, och innehåller dessutom förenklad sjöinformation.  Perfekt när du exempelvis är ute i kajaken och paddlar, eller glider längs isen på långfärdsskridskorna.


Grunddata kommer både från Lantmäteriet och Sjöfartsverket. På land är det Terrängkartan i skala 1:50 000 som är källan, och över hav och större sjöar Sjöfartsverkets databas. Med förenklad sjöinformation menas djupkurvor, grynnor, undervattensstenar, farleder och prickar. Prickar visas som gröna, röda och övriga prickar (svarta). Kartorna innehåller tydligt markerade vandringsleder, rastskydd, dass, badplatser och hamnar.


Öregrund/Gräsö - Gräsökartan.se

Öregrund & Gräsö - Utekartan:                           Pris 95 kr

Kartan täcker hela skärgården mellan Understen och Örskär. Gräsö är centrerad mitt på kartan. Hela Gräsö skärgård på en sida.Väder Gräsö

Kartöversikt:

Kartöversikt - Roslagsserien