Grisslehamn - Utekartan

Slitstark och vattentålig karta över Grisslehamnsområdet, med Singö i norr till Arholma i söder. Där Väddö är centrerat på kartan. Denna karta kan med fördel  användas  under ett aktivt kartläsande i vått och torrt. Utekartan över Grisslehamn är nämligen tillverkad i det mycket hållbara materialet Tyvek, och innehåller dessutom förenklad sjöinformation.  Perfekt när du exempelvis är ute i kajaken och paddlar, eller glider längs isen på långfärdsskridskorna.


Grunddata kommer både från Lantmäteriet och Sjöfartsverket. På land är det Terrängkartan i skala 1:50 000 som är källan, och över hav och större sjöar Sjöfartsverkets databas. Med förenklad sjöinformation menas djupkurvor, grynnor, undervattensstenar, farleder och prickar. Prickar visas som gröna, röda och övriga prickar (svarta). Kartorna innehåller tydligt markerade vandringsleder, rastskydd, dass, badplatser och hamnar.


Grisslehamn - Gräsökartan.se

Grisslehamn - Utekartan:                                     Pris 95 kr

Kartan täcker skärgården från Arholma till Singö. Väddö ligger centrerat på kartan.

Även insjöar såsom Bornan, Ösmaren och Ströjan. Visar även utsträckningen av alla fina naturreservaten vid exempelvis Arholma.

Väder Gräsö

Kartöversikt:

Kartöversikt - Roslagsserien