Norrtälje - Utekartan

Slitstark och vattentålig karta över Norrtäljeområdet, med ön Vätö och Söderarm, samt andra delar av mellersta Roslagen. Denna karta kan med fördel  användas  under ett aktivt kartläsande i vått och torrt. Utekartan över Norrtälje är nämligen tillverkad i det mycket hållbara materialet Tyvek, och innehåller dessutom förenklad sjöinformation.  Perfekt när du exempelvis är ute i kajaken och paddlar, eller glider längs isen på långfärdsskridskorna.


Grunddata kommer både från Lantmäteriet och Sjöfartsverket. På land är det Terrängkartan i skala 1:50 000 som är källan, och över hav och större sjöar Sjöfartsverkets databas. Med förenklad sjöinformation menas djupkurvor, grynnor, undervattensstenar, farleder och prickar. Prickar visas som gröna, röda och övriga prickar (svarta). Kartorna innehåller tydligt markerade vandringsleder, rastskydd, dass, badplatser och hamnar.


Norrtälje - Gräsökartan.se
Norrtälje - Gräsökartan.se

Norrtälje - Utekartan:                                           Pris 95 kr

Kartan täcker området från Länna i väster till Söderarm i öster, samt Vätö i norr till Östanå i söder. Med bland annat platserna Norrtälje, Östanå, Blidö, Kapellskär, Söderarm och Tjärven.


Väder Gräsö

Kartöversikt:

Kartöversikt - Roslagsserien