Hallstavik - Utekartan

Slitstark och vattentålig karta över Hallstavikområdet, mellan Gimo i nordväst till Hallstavik i öster. Ett område med flera större insjöar, såsom Erken, Vällen och Gisslaren m.fl. Denna karta kan med fördel  användas  under ett aktivt kartläsande i vått och torrt. Utekartan över Hallstavik är nämligen tillverkad i det mycket hållbara materialet Tyvek, och innehåller dessutom förenklad sjöinformation.  Perfekt när du exempelvis är ute i kajaken och paddlar, eller glider längs isen på långfärdsskridskorna.


Grunddata kommer både från Lantmäteriet och Sjöfartsverket. På land är det Terrängkartan i skala 1:50 000 som är källan, och över hav och större sjöar Sjöfartsverkets databas. Med förenklad sjöinformation menas djupkurvor, grynnor, undervattensstenar, farleder och prickar. Prickar visas som gröna, röda och övriga prickar (svarta). Kartorna innehåller tydligt markerade vandringsleder, rastskydd, dass, badplatser och hamnar.


Hallstavik - Gräsökartan.se

Hallstavik - Utekartan:                                          Pris 95 kr

Kartan omfattar Gimo i väster till Hallstavik i öster, samt Rånäs i söder till Östhammar i norr. Intressant skärgård vid Hargshamn, Raggarön och Tvärnö. Innefattar även insjöar som Erken, Vällen, Gisslaren och Närdingen m.fl.

Väder Gräsö

Kartöversikt:

Kartöversikt - Roslagsserien